(Android/iOS) MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing krāpšanās kods daudzām primogē
Mar 16, 2022 22:24:09 GMT
Post by olneneresu on Mar 16, 2022 22:24:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudzām primogēmām ▞▞▞
▞▞▞ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
Pietiekami izklaidējošs un izaicinošs
spēle ir ļoti neveiksmīga, ja jums patīk spēlēt spēles un lēna kustība, tad šī ir jūsu spēle Grafika ir diezgan forša spēle spēlē labi labojiet savu spēli tā ir pārāk lēna
Būtu bijusi lieliska spēle, ja bez papildinājumiem. Ceļš, ceļš, ceļš! Daudziem papildinājumiem. Man nepatīk, ka mani piespiež piespiedu kārtā starp katrām sacīkstēm. Tas ir pārspīlēts.
Lieliska grafika Spēle liek jums vēlēties spēlēt arvien vairāk.
Catapult Wars ஆர்கேட் vxv
Spēle ir laba, bet, lūdzu, parūpējieties par lielceļu bagātības atlīdzību tikai simtiem, nevis tūkstošiem, un es nevaru krāsot savu automašīnu ar krāsām!
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing ریسنگ npd
Laba spēle, taču jaunināšana prasa daudz naudas un laika!!
Tas ir ļoti vienkārši, bet viegli iestrēgst līmeņos, līdz tiek savākts pietiekami daudz monētu, lai tos uzlabotu. Iemesls, kāpēc es tai piešķīru 2 zvaigznes, ir sasodīto reklāmu dēļ, kuru dēļ šī spēle nav tā vērta pat laika slepkavai.
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Състезателни sjv
Es nevaru atrast sākuma ekrānu, kurā varētu mainīt mūzikas/skaņas iestatījumus, vai arī es vienkārši nevaru atrast iestatījumu ikonu. Vēl viena problēma, ar kuru esmu saskārusies, ir tas, ka fps ir diezgan zems. Man ir diezgan labs tālrunis, tāpēc tā nav problēma.
Spēle nepiedāvā neko tādu, ko tās konkurenti jau nedara. Tam ir smieklīgs progresēšanas ceļš, kas, manuprāt, ir virzīt jūs uz maksāt, lai uzvarētu metodi. iedodiet cauri.
labi, bet es zinu, ka viņiem ir jāpelna nauda, bet reklāma pēc katrām sacīkstēm netiek rādīta
Garlaicīgi! Pēc tam, kad es nopirku visas automašīnas un uzlaboju tās. Mans profils tika nomainīts, un es turpinu sākt no pirmā līmeņa. Šī ir sliktākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis.
Līdz jaunākajam atjauninājumam tas būtu bijis 5 zvaigžņu pārskats. Reklāmu biežums spēli ir padarījis būtībā nespēlējamu. Ik pēc 2 vai 3 sacīkstēm un jāskatās kāda reklāma. Tā ir tikai 10 sekundes, bet dažas ir 30.Ja viņi samazinātu reklāmu rādīšanas biežumu līdz tādam līmenim, kāds tas bija pirms 24.09.2018., es tam noteikti piešķirtu 5 zvaigznes. Es patiesi izbaudu šo spēli.
ja es šai spēlei varētu piešķirt 0 zvaigzni, kā es to darītu. Pilnīga laika izšķiešana, un katra sacīkste sākas no paša sākuma, ja vien nevēlaties maksāt ar dimantiem, kuru iegāde jums maksā reālu naudu. Bezjēdzīgi nepērciet.
Vienkārši, lai nokļūtu pretī, jums mēdz būt garlaicīgi, un citas līdzīgas spēles ir draudzīgākas un vieglāk iegūstamas, tāpēc es spēli izdzēsu.
spēle man neielādējas.. kas notiek?
Šī ir laba spēle. Man spēle ļoti patīk, es piešķiršu tai pat 10 zvaigznes, ja varēšu, bet es gribu vairāk līmeņu nākamajā atjauninājumā un vairāk automašīnu. Lūdzu, pievienojiet vairāk līmeņu, jo esmu pabeidzis visus līmeņus un gaidu nākamo. jauninājums
Es spēli novērtētu daudz augstāk, bet visas manas monētas vienkārši atiestatītas uz nulli... ATKAL. Tas ir noticis vairākas reizes. Es droši vien esmu pazaudējis simtiem tūkstošu monētu. Es biju tik tuvu vairāku transportlīdzekļu modernizācijai un pazaudēju tos visus. ATKAL!!!
Nedaudz aizkavēta varētu būt vienmērīgāka, bet līdz šim ir piemērota pirmajam mēģinājumam
Grafika ir lieliska, taču spēle ir sarežģīta
tas ir patiešām labs, izņemot automašīnas atsitienu, bet tas joprojām ir pārsteidzošs
Spēle nav slikta, bet ĻOTI palēninās. Būtu daudz labāk, ja tiktu labots.
Kad esat pabeidzis pirmos 4 līmeņus, ir gandrīz neiespējami iet tālāk. Man vajadzēja pārāk daudz reižu, lai sasniegtu 5. līmeni (lai gan gandrīz visus braucienus pabeidzu kā pirmo 4 labāko). Beidzot izturēja. Tad iestrēga uz lvl 6. Manuprāt, slikta spēle, par kuru ir jāmaksā, lai uzvarētu, ja patiešām vēlaties turpināt spēli.
Briesmīgi jau no paša sākuma. Es negaidīju, ka uzvarēšu pirmajā braucienā. Bet es nevarēju sekot līdz pat finišam. Uzklāja to uz grīdas. Transportlīdzeklis, ar kuru es braucu, bija pazudis no paša sākuma. Nē un nē.
Sveiki, spēļu veidotāji, lūdzu, mēģiniet padarīt automašīnas, kas nav tik elastīgas, lai saņemtu atjauninājumus par savu spēli
Tas būtu viegli 4 vai 5 zvaigznes, ja nejustos tā, it kā jūs mēģinātu vadīt atlecošu bumbu, ko iemetu no manas augstākās līgas metēja. Pat ar augsta līmeņa, vienlīdz līdzsvarotu statistiku, transportlīdzekļus ir grūti kontrolēt, un jebkurš mēģinājums pabeigt trasi ar pienācīgu ātrumu ir gandrīz neiespējams, ja jūs atlecat no kalna un nekavējoties apgriežaties vai zaudējat visu impulsu un nevarat iegūt pietiekami daudz, lai pabeigtu trasi. .
jautra atkarību izraisoša spēle. dotu piecas zvaigznes, bet tas neatvērs 53. līmeni. zem 51 sekundes ar klasisko gt vajadzētu atbloķēt 53' Es 52. līmeni pabeidzu zem 51 sekundes 3 reizes. joprojām nevar atbloķēt 53. prob gatavojas atinstalēt
Pārāk grūti, bet jautri.
man patīk, laba grafika labas automašīnas tieši tas, kas man patīk grūti līmeņi, paldies
Vai jūs, lūdzu, nepievienojiet bumbu nejauši, es vienmēr saņemu bumbu, un mana atlīdzība bija 15 000 dārgakmeņu, un es to nesaņēmu, jo es saņēmu bumbu un man nav 1000 dārgakmeņu, tāpēc es instalēju MMX Hill dash
nekas nekad mani nav kaitināja vairāk kā šī spēle. fizika ir īpaši izstrādāta, lai jūs justos slimi un noguruši. Es ļoti iesaku nespēlēt šo spēli, tā rada atkarību un ļoti lauž sirdi. tas burtiski liek jums ciest dusmas un apjukumu.
Patīk šī spēle, bet arī, lūdzu, atgrieziet MMX RACING vai jaunu un uzlabotu versiju.
Reklāmas pēc katrām 40 sekunžu sacīkstēm? Aiziet; tas ir mazliet mantkārīgs! Pamatojoties uz to, progresam ir nepieciešams pārāk ilgs laiks. Ja kaut kas drīzumā nemainīsies, es vairs nespēlēšu
Man tas patīk, bet, kad es tikko iztērēju 12 USD par 2 īpašajiem iepakojumiem, kas jums sniedz 110% papildu, un nesaņēmu savas lietas, es negribu rakstīt sliktu atsauksmi.
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing እሽቅድድም vmz
lieliska vadība un grafika ir ļoti aizraujoša
Labāk ir pievienot vairāk transportlīdzekļu
Šī ir stingra samaksa, lai uzvarētu spēlē. Jūs tajā neiedziļināsities, neieguldot tajā daudz naudas. Netērējiet savu laiku, datus, nevis krātuves vietu.
Šī spēle ir sūdīga, pirmā bija daudz labāka, šķiet, ka neviens no jauninājumiem neko nedara.
Jau kādu laiku esmu bijis lojāls spēlētājs, taču šodien ir tā diena, kad es atinstalēju šo spēli, vienkārši tāpēc, ka esat kļuvis mantkārīgs. Jūsu atjauninājumam vajadzētu parādīt, ka ir DAUDZ vairāk reklāmu nekā iepriekšējās versijās. Agrāk es varēju palaist trīs vai četrus mēģinājumus pirms reklāmas saņemšanas, bet tagad gandrīz pēc katras darbības? Absurds.
Šī spēle bija jautra līdz brīdim, kad transportlīdzekļi tiek uzlaboti, tie kļūst nekontrolējami. Monster truck vienkārši visu laiku stāv uz riteņiem n atlec uz daudzām kājām n visi transportlīdzekļi dara to pašu, tas nav jautri n tas ir klibs, ir vajadzīga lielāka vadāmība. Es gandrīz aizmirsu to stulbo bumbiņu uz jumts tu atsities pret kaut ko, ko tu uzspridz, tu apgāzies, mēģinot braukt kalnā vai pacelties, tu uzspridzina, tas ir vienkārši stulbi un klibs
jauka spēle, bet pārmērīga reklāma
Pēdējās 2 dienas vispār nedarbojas, iestrēgst palaišanas laikā un parāda tikai Hutch logotipu. Mēģināja notīrīt datus un arī pārinstalēt, bet bez panākumiem.. Es atgriezīšos Hill Climb Racing 2!
pēc atjaunināšanas nevar izveidot saiti ar Facebook
spēles foršas, IZŅEMOT to, ka tas ir pārāk aizkustinošs, kad automašīna griežas. pat jauninot uz Max, tas joprojām apgriežas, tikko pieskaroties gāzei. nogalina jautrību un vienkārši nokaitina mani
Buggy un slikta vadība
Spēle ir laba, bet spēle ir ļoti grūta 👍👍👍
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing แข่งรถ sig
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Versenyzés sbbl
šī spēle varētu būt jautra, bet līmeņi kļūst tik grūti tik ātri. pavadīja 2 dienas 8. līmenī, pēc tam tikko izdzēsa lietotni. bija pilnībā izsitusi kravas automašīnu un joprojām avarēja 95% gadījumu. spēle vienkārši nekļuva jautra. spēles gaita vienkārši sūc!
Sāk būt pārāk daudz reklāmu.
Sākās jautri, un tad reklāmas pārņēma virsroku. Viņi piesaista jūs, lai sāktu darbu, un pēc tam atskaņo reklāmu pēc KATRU nāves gadījumu, tas ir absolūti briesmīgi.